Vriend van Coming Home

Stichting Coming Home > Vriend van Coming Home

Welkom bij de Vrienden van Stichting Coming Home.

Word een lid van onze vriendenclub en help ons het verschil te maken in het leven van kinderen in Roemenië. Door slechts 6 euro per maand te sponsoren, kun je een significante bijdrage leveren aan ons werk.

€6,- = een gezonde maaltijd

Met jouw maandelijkse bijdrage van minimaal 6 euro kunnen we een gezonde maaltijd verzorgen voor een kind in ons educatieprogramma. Voor veel van deze kinderen is dit een essentiële bron van voeding en hoop. Het stelt hen in staat om zich te concentreren op hun studies en zich gezond te ontwikkelen.

€6,- = 1 uur onderwijs

Jouw maandelijkse steun van minimaal 6 euro is ook ongeveer wat een medewerker kost voor ons educatieproject. Door dit salaris te bekostigen, kunnen we gemotiveerd onderwijzend personeel betalen die de kinderen kunnen begeleiden, onderwijzen en inspireren. Jouw bijdrage maakt het mogelijk om de educatieve kansen van deze kinderen te vergroten en hen te helpen een betere toekomst op te bouwen.

Lid worden

Lid worden van de Vrienden van Stichting Coming Home is eenvoudig. Door maandelijks minimaal 6 euro te doneren, sluit je je aan bij onze groeiende gemeenschap van vrienden en supporters die zich inzetten voor het welzijn van arme kinderen in Roemenië.

Als vriend ontvang je ook regelmatige updates uit onze projecten, verhalen over de kinderen die we ondersteunen en de impact die we samen maken. Je krijgt een kijkje achter de schermen van ons werk en je kunt zien hoe jouw bijdrage een positieve verandering teweegbrengt.

Klaar om een verschil te maken? Word vandaag nog lid van de Vrienden van Stichting Coming Home door het donatie formulier in te vullen en je maandelijkse donatie van 6 euro of meer te bevestigen. Samen kunnen we de levens van deze kinderen transformeren en hen de hoop en kansen geven die ze verdienen.

Bedankt namens het hele team van Stichting Coming Home en de kinderen die we ondersteunen. We kijken ernaar uit om jou als vriend te verwelkomen en samen een positieve impact te creëren.

X