Algemene voorwaarden

Stichting Coming Home > Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt op: 01-07-2023

Dit document beschrijft de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het doneren via de Mollie betalingsprovider op de website van Stichting Coming Home (“wij”, “ons” of “onze”). Door een donatie te doen via Mollie, stemt u in met deze voorwaarden.

  1. Eenmalige donaties

1.1 Betaling

Door een eenmalige donatie te doen via Mollie, machtigt u ons om het opgegeven bedrag van uw geselecteerde betaalmethode af te schrijven. U verklaart dat u gemachtigd bent om deze betaalmethode te gebruiken en dat de verstrekte informatie juist en volledig is.

1.2 Bevestiging

Na het voltooien van uw eenmalige donatie ontvangt u een bevestigingsbericht per e-mail met de details van uw donatie. We streven ernaar om deze bevestiging zo spoedig mogelijk te versturen.

1.3 Annulering en restitutie

Een eenmalige donatie is definitief en kan niet worden geannuleerd of gerestitueerd, tenzij anders bepaald door de toepasselijke wetgeving. Indien u van mening bent dat er een fout is gemaakt bij uw donatie, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via info@stichtingcominghome.nl.

  1. Maandelijkse donaties

2.1 Betaling

Door een maandelijkse donatie te doen via Mollie, machtigt u ons om het opgegeven bedrag op regelmatige basis (bijvoorbeeld maandelijks) van uw geselecteerde betaalmethode af te schrijven. U verklaart dat u gemachtigd bent om deze betaalmethode te gebruiken en dat de verstrekte informatie juist en volledig is.

2.2 Duur en opzegging

Een maandelijkse donatie gaat door totdat u ervoor kiest om deze op te zeggen. U kunt op elk moment uw maandelijkse donatie opzeggen door contact met ons op te nemen via info@stichtingcominghome.nl. Na ontvangst van uw opzegging zullen wij de maandelijkse afschrijvingen stopzetten.

2.3 Bevestiging

Na het voltooien van uw maandelijkse donatie ontvangt u een bevestigingsbericht per e-mail met de details van uw donatie. We streven ernaar om deze bevestiging zo spoedig mogelijk te versturen.

2.4 Wijzigingen

Indien u wijzigingen wilt aanbrengen in uw maandelijkse donatie, zoals het bedrag of de betaalmethode, neem dan contact met ons op via info@stichtingcominghome.nl. We zullen ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, afhankelijk van de mogelijkheden van het systeem.

2.5 Annulering en restitutie

U kunt op elk moment uw maandelijkse donatie annuleren. Houd er rekening mee dat er geen restitutie wordt verleend voor reeds afgeschreven donaties voordat de annulering van kracht wordt. Voor verdere vragen of verzoeken met betrekking tot annulering en restitutie kunt u contact met ons opnemen via info@stichtingcominghome.nl.

  1. Contact opnemen

Als u vragen heeft over het doneren via Mollie betalingsprovider of als u assistentie nodig heeft bij uw donatie, neem dan contact met ons op via info@stichtingcominghome.nl.

Deze algemene voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op 01-07-2023.

X