Doneren

Wil je per bankoverschrijving doneren? Dat kan… het rekeningnummer is: NL51RABO0335794319 T.n.v.: Stichting Coming Home! of doneer direct online via onderstaande links. 

Stichting Coming Home is een ANBI instelling. KvK-nummer: 24392814 RSIN-nummer: 816859607

Steun stichting Coming Home

Naast specifieke projecten is het algemene werk van Coming Home de basis voor alle activiteiten. De hulp in de gezinnen, het educatieproject, het woon/werk project, het ondersteunen van locale initiatieven, het ontvangen van vrijwilligers, betrokkenheid bij de lokale kerkelijke gemeente en andere activiteiten in de Roemeense samenleving. Draag bij aan kosten als huur van het gebouw, salarissen, auto en kantoor en zorg dat het werk blijft door gaan!

Project “Gezonde voeding”

Steun onze missie om kinderen in achterstandswijken toegang te geven tot gezonde en smakelijke maaltijden. Door uw donatie kunnen we deze kinderen voorzien van de voedingsstoffen die ze nodig hebben om gezond te blijven en te groeien. Uw bijdrage zal direct bijdragen aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van deze kinderen en hun toekomst.

En uw steun gaat nog verder dan alleen maaltijden. We zorgen ook dat kinderen leren hoe ze gezonde maaltijden kunnen bereiden, zodat ze deze vaardigheden kunnen meenemen naar hun volwassen leven.

Elke donatie, hoe groot of klein ook, helpt ons om onze missie te realiseren. U kunt ervoor kiezen om maandelijks een bedrag te doneren of een eenmalige gift te doen. Uw gift is fiscaal aftrekbaar en u krijgt een bewijs voor uw belastingaangifte.

Door uw steun kunnen we kinderen in achterstandswijken de gezonde maaltijden bieden die ze verdienen. Laten we samenwerken om een gezonde toekomst voor deze kinderen te creëren. Doneer nu en help ons de verschil te maken!

Daan & Debora

Daan & Debora zijn afhankelijk van donaties om hun levensonderhoud en hun missie in Roemenië te ondersteunen. Uw donatie, groot of klein, maakt een verschil en helpt hen om de hoop en liefde te brengen dat deze mensen zo hard nodig hebben.

Met uw steun kunnen Daan & Debora hun belangrijke werk voortzetten.

Wordt vriend van Coming Home

Je hebt nu dé unieke kans om bij te dragen aan een hoopvolle toekomst voor kinderen uit de sloppenwijken van Targu Mures, Roemenië, het woon / werk project en het levensonderhoud van het missionaire gezin van Daan en Debora de Groot. Hoe? Door deel te nemen aan onze Coming Home vriendenclub voor ondernemers en professionals.

X