Sponsoring met scholen

Kom in actie met je school, ondersteun goed onderwijs voor kansarme kinderen in Roemenië en help de cirkel van armoede doorbreken.

Bent je op zoek naar een thema voor een projectweek? Of zoekt u een bestemming voor het zendingsgeld, collecte of actie op school? Coming Home kan daarin met je samenwerken.

In de afgelopen jaren hebben we met verschillende scholen samengewerkt. Bij een samenwerking voor een schooljaar bestaat de mogelijkheid dat Daan & Debora persoonlijk langs gaan om het werk project te presenteren (per klas of gezamenlijk) en om vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn er in Roemenië korte vlogs gemaakt waarin verschillende aspecten van het werk worden gepresenteerd. Deze vlogs kunnen gepersonaliseerd worden per samenwerking om zo antwoord te geven op vragen die kinderen stellen. Scholen kunnen direct contact houden met Daan en Debora in Roemenië.

Dus of je nu een onderwijzer bent, ouder, verzorgen of kind… breng jouw school in contact met ons en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Kinderen uit kwetsbare en gediscrimineerde groepen hebben het in Roemenië nog steeds lastig op school. Ouders hebben geen geld om bij te dragen aan het klassenfonds waardoor goed lesmateriaal ontbreekt. Ouders zijn vaak analfabeet waardoor ze hun kinderen niet kunnen helpen met huiswerk. Gelukkig zijn er mensen als Ireen die zich het lot van deze kinderen aantrekt en die wij mogen ondersteunen. Zij gaat samen met de leerkrachten van reguliere scholen de kinderen onderwijzen om hun kans op een diploma te vergroten! Help jij mee?

Neem contact op

    X