Geef online jouw eindejaarsgift

Stichting Coming Home > Geef online jouw eindejaarsgift

Ondersteun het werk van Daan en Debora en Coming Home met een eindejaarsgift!

Eindejaarsgift voor Stichting Coming Home: Hoop voor kansarme kinderen!

Met de feestdagen op komst kijken we allemaal uit naar de kerstvieringen, cadeau’s en gezellig samen zijn. Het is een goede gelegenheid om ons te beseffen dat niet iedereen dezelfde luxe kent. Een mooi moment om iets terug te geven door een eindejaarsgift te doen.

In de drukte van het dagelijks leven in Roemenië werken Ireen en Daan & Debora dagelijks aan de toekomst van kansarme kinderen. Jouw gift gaat rechtstreeks naar projecten die het leven van zigeuner kinderen verbeteren. Geef jouw steun om ook in het komende jaar de kinderen;

• Naar school te helpen;
  • Huiswerkbegeleiding te bieden;
  • Een gezonde maaltijd te laten eten;
  • Het Evangelie te laten horen.

Naast het project voor kinderen zijn Daan en Debora betrokken bij  werkgelegenheidsprojecten, trainen ze lokale leiders en zijn actief in een lokale kerkelijke gemeente.

Coming Home heeft er geen geheim van gemaakt dat dit jaar de kosten hoger waren dan de inkomsten. Gelukkig hebben we steun mogen ontvangen en is de neerwaartste lijn in de afgelopen maanden omgebogen. Met jouw hulp kunnen we het komende jaar met een goede financiële basis het werk voortzetten.

Klik op ‘Geef hier jouw eindejaarsgift’ en steun dit werk. Samen kunnen we hoop brengen naar degenen die het het nodig hebben. Alvast bedankt voor jouw steun aan Stichting Coming Home en Daan en Debora en we wensen u gezegende feestdagen!

Doneren per bankoverschrijving?

Het rekeningnummer is: NL51RABO0335794319 t.n.v.: Stichting Coming Home!