Ondernemersclub

Stichting Coming Home > Ondernemersclub

Ondernemersclub

Je hebt nu dé unieke kans om bij te dragen aan een hoopvolle toekomst voor kinderen uit de sloppenwijken van Targu Mures, Roemenië, het woon / werk project en het levensonderhoud van het missionaire gezin van Daan en Debora de Groot. Hoe? Door deel te nemen aan onze Coming Home ondernemersclub.

Wie zoeken wij?

Ervaren ondernemers en professionals uit verschillende beroepsgroepen die hun gegeven talenten en (financiële) middelen ook graag inzetten buiten het eigen bedrijf of beroep, zonder een bestuurlijke positie te bekleden. Je kunt veel betekenen voor Coming Home, financieel, maar zeker ook met directe betrokkenheid bij het project. Met specifieke expertise, hulp in natura, ideeën voor fondsenwerving of andere initiatieven.

Inspiratiebijeenkomsten

Zodra we minimaal 20 leden hebben willen we één keer per jaar een informele en gezellige bijeenkomst organiseren. Daan en/of Debora zijn daarbij om samen met jou te spreken én te sparren over de lopende projecten, een actueel vraagstuk of een te maken keuze. Je kunt dus direct meedenken en helpen bij de uitdagingen die bij Coming Home in Nederland en Roemenië spelen. Daarnaast denken we aan de mogelijkheid om een interne of externe spreker met een aansprekend verhaal uit te nodigen. Je kan er inspiratie voor je eigen werk en leven uithalen. Er ontstaan relaties, daarbij weten ondernemers en professionals elkaar steeds beter te vinden. Niet alleen voor een goed gesprek, gezamenlijk een goed doel ondersteunen, maar ook om zaken te doen.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de Coming Home ondernemersclub is op jaarbasis en wordt daarna stilzwijgend verlengd. Het lidmaatschap kan worden aangevraagd bij en donatie van minimaal € 500,00 per jaar, maar het streefbedrag bij draagkracht is €1.500,00. Zo kunnen we met elkaar voor een stevige financiele basis geven om de lopende kosten van de projecten te dekken. Denk hierbij aan de salarissen voor Roemeense medewerkers, huur, vervoer, etc. 

Wat levert het lidmaatschap op?

  • Je draagt bij aan de impact van de projecten van Stichting Coming Home in de Roemeense samenleving;
  • Eén volledig verzorgde inspiratiebijeenkomst per jaar;
  • Mogelijkheid tot aanvragen van een presentatie bij je onderneming of organisatie door Daan en/of Debora of een bestuurslid;
  • Persoonlijk contact met bestuur en Daan & Debora;
  • Mogelijkheid tot het bezoeken van de projecten (op eigen kosten);
  • Vermelding van je (bedrijfs) profiel op de vrienden pagina van stichtingcominghome.nl (Vermeldingen heeft als doel om belang te onderstrepen en potentiële leden te inspireren om ook mee te doen.);
  • Inspiratie voor je eigen onderneming of loopbaan. 

Wil je jouw donatie liever per bankoverschrijving doen? Dat kan, het rekeningnummer is: NL51RABO0335794319 t.n.v.: Stichting Coming Home! o.v.v. ondernemersclub. Stuur voor de zekerheid ook even een mailtje naar info@stichtingcominghome.nl.

X