Twee februarireis deelneemsters vertellen

Dat het Roemenië virus echt bestaat, blijkt maar weer eens uit de samenstelling van de groep voor de februariereis: zes van de acht deelnemers zijn al eerder mee geweest. Serena en Rosanne gaan allebei voor het eerst mee en Serena organiseert een leuke workshop. Hieronder stellen zij zich kort aan u voor en vertellen zij waarom ze meegaan.

Rosanne
Mijn naam is Rosanne Kleppe, ik ben 23 jaar en woonachtig in Goes. Ik ben werkzaam bij Stichting Arduin en studeer ondertussen aan de Hogeschool Zeeland ‘Social Work’. Waarom ik graag mee wil naar Roemenië is in de eerste plaats omdat ik graag iets wil betekenen voor anderen. Regelmatig besef ik me hoe goed wij het hier hebben en is het helaas voor veel anderen mensen in de wereld niet zo vanzelfsprekend. Hierin wil ik voor mezelf vooral een stukje bewustwording creëren. D.m.v. de hulpverleningsreis naar Roemenië hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het al het werk wat daar zo hard nodig is. Maar ook een stukje liefde en warmte bieden. Ik zie er ontzettend naar uit!

Serena

Mijn naam is Serena Slingerland, ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Stolwijk. Ik werk in een tuincentrum en heb daarvoor een bloem en design opleiding gevolgd. En ik werk nu fulltime in het tuincentrum. Mijn motivatie om mee te gaan: Ik wilde graag een keer met z’n reis mee en toen vroeg iemand aan mij of ik misschien in februari mee wilde met een hulpverlening reis van stichting Coming Home. Ik hoefde niet na te denken ik wilde heel graag mee! Het lijkt me een goede ervaring om te zien hoe erg de armoede is en dat wij er door kleine dingen te doen de mensen daar kunnen helpen.

Workshop

Op 26 januari 2016 organiseert Serena een workshop in het tuincentrum waar zij werkt om sponsorgeld in te zamelen voor de reis. U kunt voor slechts € 20,00 een prachtig bloemstuk maken onder het genot van koffie, thee en wat lekkers. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen aan Serena op serena.s@live.nl of bellen met 06-19934983 of 0182-342415. Uiteraard bevelen wij deze workshop van harte bij u aan!