Afspraken & aandachtspunten

• Alle groepen reizen per vliegtuig naar Roemenië.
  • Het vervoer naar het vliegveld, per auto, wordt binnen elke reisgroep afgestemd.
  • De reis- en verblijfskosten voor de zomerreizen zijn EUR 500,-
  • Elke reisgroep is verantwoordelijk voor het projectbudget:
    EUR 1.500,– voor de zomerreizen.
    Dit geld kan opgehaald worden door gezamenlijke sponsoracties en/of persoonlijke sponsoring.
  • Aanmelden voor de reis loopt via het aanmeldformulier reizen . Stuur het ingevulde formulier op naar reizen@stichtingcominghome.nl
  • Na je aanmelding wordt je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Mede op basis van je motivatie, indruk tijdens het gesprek en eventuele aanbevelingen zal de beslissing worden gemaakt of je kan deelnemen.
  • Deelname aan de reis is pas definitief na een ontvangstbevestiging van je aanmelding en een aanbetaling van EUR 100,– (bij annulering wordt de aanbetaling in principe niet terugbetaald).
  • De reisgroepen bestaan uit maximaal 8 personen

Neem voor meer informatie contact met ons op via reizen@stichtingcominghome.nl