Bio

Vanaf 2002 proberen wijzowel de lichamelijke als geestelijke leefomstandigheden van de allerarmsten in en om TarguMures te verbeteren. We zijn kleinschalig begonnen maarondertussen hebben we een stevige basis gelegd van vrijwilligers én betaalde (lokale) hulpverleners die actief zijn in onze programma’s, op straat en in de zigeunerwijken. Na verschillende samenwerkingsverbanden staan we sinds 2011 volledig op ‘eigen benen’.In dat jaar is de vereniging (asociatia) Coming Home! Romania opgericht zodat Coming Home! ook via een officieel kanaal ter plaatse vertegenwoordigd is. In 2015 zijn we intensief gaan samenwerken met de Roemeense vereniging Roman Works (en dan met name het werkproject ‘Roman Woodworks’).