Erika

IMG-20170410-WA0003

Erika is een van de kinderen in Tirgu Mures die we al langere tijd kennen. Vier jaar geleden vonden we haar als jong meisje met psychische problemen in een klein huis met gebroken glas in de ramen. Binnen stond het ijs op de muren en haar gezicht was blauw van de kou. Na een lang traject van testen, aanvragen en het verzamelen van de juiste documenten, is zij via de kinderbescherming op een mooie plek terecht gekomen waar zij nu de juiste zorg ontvangt. We hebben Erika kort geleden opgezocht en ze zag er al veel beter uit dan voorheen: schoon, verzorgd en vrolijk. We hebben haar meegenomen naar de stad om wat kleren te kopen, pizza te eten en in de speeltuin te spelen. We zijn dankbaar dat de situatie van Erika nu zoveel beter is!